Crema Alba

de Pinkutza in Dulciuri, 16 Aug 2010 | 6615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu lapte
  • 1 lingura de faina(cu varf)
  • 1 lamaie
  • 200g unt
  • 6-7 linguri zahar pudra  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Alba:

Jumatate din lapte se pune la fiert,iar in cealalta jumatate se desface faina si se toarna peste laptele care fierbe la foc potrivit lasand sa fiarba pana devine ca o ciulama apoi se da la rece.Separat se freaca untul cu zaharul pana se face o spuma se adauga laptele cu faina,se amesteca,se toarna cate putina zeama de la o lamaie si coaja rasa.Se freaca pana devine omogena si se serveste la pahar sau se ung foile de pandispan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Alba" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuttela si papucei cu brinza